O žebrácké holi

O žebrácké holi

  
Zas jsem se prošel s žebráckou holí,
navštívil různé lidi,
nikomu neřekl jsem, jak mě to bolí,
a nemyslím, že to vidí.
Zkoušel jsem to, víc než bylo zdrávo,
a nedostal jsem nic,
myslel jsem, že na lásku mám právo,
a nebudu dál, už, nic.

S žebráckou holí chodím po zemi
a lidé už se diví,
s žebráckou holí bloudím po světě
a ne každý mě vidí,
s žebráckou holí chodím po domech
a hledám, kde se natáhnu,
žebráckou holí, kde lásku potkám,
tam ji přetáhnu!

Autor DH22, 12.04.2022
Přečteno 163x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Vivien, Amonasr, Sonador, Fil, Psavec, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je paráda.

22.12.2022 21:50:26 | Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí