Všechno nebo nic

Všechno nebo nic

Chtěl jsem brát

všechno nebo nic

ale tak to vždycky nejde

člověk se i s málem spokojí

když má něco rád

 

Nemusí vždy jenom pršet

tak to prostě je

a naděje umírá vždy

poslední

a možná že vůbec

možná se vše točí

pořád dál

 

Tak by si to každý

občas přál a není tak?

Autor Fil, 13.04.2022
Přečteno 164x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, mkinka, Fialový metal, Frr, Sonador, petrzal, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pravda, naděje bychom se neměli nikdy vzdávat

13.04.2022 11:01:00 | Marry31

Je to tak ;-)

13.04.2022 07:42:52 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí