Těžká hodina

Těžká hodina

Myslet na člověka

myslet na lidi

co je zrovna trápí

o čem přemýšlí

jaký mají sen

 

Každý asi jiný

 

Jsme jak kapky rosy

co se vypaří

někdy velká voda

co se utiší

 

Nejsme jak ten

druhý

přece rodina

můžeme se smát

musíme i plakat

těžká někdy

hodina

Autor Fil, 05.05.2022
Přečteno 103x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé v hloubce srdce.

05.05.2022 14:54:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí