Plouti dál

Plouti dál

Co děláš

kam pospícháš

nemáš snad už čas

bojíš se že zmeškáš

svůj poslední vlak

 

Ten co jede

za štěstím

já být tebou poletím

nebo půjdu pomalu

cestou

co se kroutí

třeba potkám

konec svůj

co mě nechá plouti

dál

Autor Fil, 11.05.2022
Přečteno 126x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, Amonasr, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí