Nový den

Nový den

Nový den

zas půjdem ven

ale to se uvidí

chodit městem

to nám nechybí

 

Do zahradní restaurace

na dvě na tři

a proč ne

když slunce svítí

a je příjemně

 

Pivko dáme pokecáme

hned to bude lepší

zas

starosti nám neutečou

jen to bude lepší

čas

 

Hejna ptáků

a jarní květy v nás

Autor Fil, 17.05.2022
Přečteno 127x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, mkinka, Frr, Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Fialový metal, Psavec, CULIKATÁ, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V pohodě u píva, co se vleče neuteče. Když neuteče, vody do bot nenateče*

17.05.2022 15:43:03 | šerý

Občas je třeba tekutého chleba díky za komentář

17.05.2022 22:43:52 | Fil

pěkná, File .)

17.05.2022 14:27:33 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí