Na houpačce

Na houpačce

Anotace: Zapomínám a je mi fajn.

"*"

"***"

Zapomenu na vše.

Třeba dnes ráno ... co udělat bych měl.

Zapomenu raději i na Tebe.

Tolikrát v přítomnosti.

Nerad a přesto to udělám.

Než studené kafe odložím.

Jako Tebe tolikrát.

Třeba teď.

Vždyť, zavolat jsem Ti chtěl.

Není to stářím a ani bláznovství.

Prostě vše, co nechci jsem dnes vytěsnil.

A nakonec jako pouhý stín ...

Se vrátil tam ...

Kde vím ...

Že budu tím ...

Čím chceš ...

Má moudrá Hvězdičko.

"***"

Abych večer ... opět byl.

"***"

A stačí tak málo.

"***"

HOUPY  HOU

"***"

Proč se usmíváš.

Jsi již za vodou ?

A den plný touhy ... bude krásný.

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 30.05.2022
Přečteno 183x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, kudlankaW, Cajka, CULIKATÁ, Lexi, Psavec, Dejvis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

houpy hou... ať se to dobře vlní zase ve dvou

30.05.2022 23:13:41 | Cajka

Vlnky večer po hladině vášně plují.
Konečky prstů studí.
Než jiskra zažehne plamen ...
Mám srdce jako kámen ?
Houpy hou.

31.05.2022 09:42:31 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí