Ono to přejde

Ono to přejde

Nemůžeš nic, než prostě jen být,
i když se zvedneš a odejdeš,
minulost za tebou musí jít,
přesto že sám si ji nevezmeš.

Stane se někdy, že nechceš žít,
ačkoliv život tě netrápí,
víš, že krásné je prostě jen být,
a že se to jednou vyplatí.

Co můžeš dělat než vydržet?
I smrt se dá někdy přežít,
žít o čem chtěl by jsi nevědět,
stejně si musíš prožít.

Znám chvíle věčné nicoty,
kdy život náhle zmizí,
stále je v tom kousek dobroty,
i když ti teď je cizí.

Nestraš, že ráno už nevstaneš,
takhle to zkrátka nejde,
spoustu toho ještě zastaneš,
tohle všechno přejde.
Autor Křemen, 08.06.2022
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Neegoista88, mkinka, CULIKATÁ, Marten, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vydržet znamená přežít...;-)pak už jde jen o to proč...

09.06.2022 15:05:42 | Marten

Hlavní je se nevzdávat, protože všechno jednou přejde a po každé bitvě nakonec přijde ráno

09.06.2022 13:17:41 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí