Nikdy víc

Nikdy víc

Anotace: Napsáno: 17.7.2022

Podívej, nic se nezměnilo,
vše je tak, jak kdysi bylo.
A tak říkám, že už nikdy víc,
ne, křičím to z plných plic.

Den za dnem a já se stále ptám,
proč slova jsou jen pouhý klam?
Škrábou mi na srdce a nechtějí ven,
drží mě pod krkem, to bude zase den.

Ráno vstávám a dívám se na nebe,
kde ptáci krouží a vyhlíží poledne.
Celým dnem se linem spousta tónů,
všichni mě míjejí a to bez pardónu.

S příchodem noci se choulím v peřinách,
ve svých snech se topím ve vlnách.
Poznal jsem dvě tváře a obě mi lhali,
naději a víru, to je to, co mi drze vzali.

Autor Miborrow, 12.07.2022
Přečteno 164x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Emily Říhová, CULIKATÁ, Marry31, Friday, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas přijde člověk co víru dodá, ruku svou i srdce podá.

14.07.2022 08:22:23 | CULIKATÁ

Bude zase líp, nenech si brát naději. Ta přece umírá poslední

13.07.2022 11:33:20 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí