Náhradník...

Náhradník...

 

Snad, tatínka dělal jsem jí měsíce,

svým věkem mám k tomu jisté vlohy,

mé ješitnosti lichotilo ovšem nejvíce,

že mladá opět samice, rozevřela své nohy.

 

V mém věku už jsem velmi opatrný,

před lstivým šarmem svůdných žen,

tentokrát přežil jsem bez poskvrny,

a rychle vyházel jí věci z bytu ven.

 

Slušně jsem se k ní choval, jemně ji miloval,

ona snad doufám ke mně ráda chodila,

necítím nyní ničeho, čeho bych politoval,

že zase muže jiného, si ona zvolila.

 

Jenom ty rychlé změny nepochopím,

v tom můj věk je mě myslím na škodu,

ve čtvrtek něžně líbá mě, ať se vzchopím.

a v pátek už ji jiný klátí odspodu.

Autor DH22, 27.07.2022
Přečteno 147x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí