Alternativní

Alternativní

Anotace: .

 

 

Divoké noci s indiánkami

Tři dny v kuse v pálenici stačily

za odměnu plného sudu Aronie

vykalily mě blahodárnou tekutinou

prý pálenkou naplněnou láskou

a chutnala až moc…vábivě

Ostružiny, maliny, lesní jahody a borůvky

ze země české - zaslíbené

vznešeně zrály a prokvasily.

Sjetý trávou, pálenkou jsme do noci bubnovali

přes oheń skákali a tancovali.

 

České indiánky jsou nejkrásnější bytosti.

 

Autor Krahujec, 14.08.2022
Přečteno 111x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Kan, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí