(Ne)Sonet pro hajzla

(Ne)Sonet pro hajzla

Anotace: Upřimně to asi není moc sonet, ale zkusit se musí všechno.

Ten libý hlas, však chabý smích
ta drsná kůže, těžký dech
Mě hladí něžně po tvářích
I ve všech nejhorších snech

Ty hnědé ostré němé oči,
ta červeně bledá ústa,
ze mě čerpají můj pramen
já polomrtvá chci ještě zůstat

Nechci nikdy přestat...
tvá dusící náruč a zlý pach
mě stokrát vrátí o střep zpět

Nemohu odejít, nevrátit se
čekám na další lstivou kudlu
abys mi ji taky vrazil do hrdla

Autor Laven De Brig, 15.08.2022
Přečteno 203x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, CULIKATÁ, Frr, kudlankaW, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to někdy bývá...a nelze žít jinak,,,ST*

15.08.2022 18:11:32 | Frr

To je přesné Frr :)

15.08.2022 19:13:50 | Laven De Brig

Tedy sonet asi ne ale ta báseň, je opravdu povedená*

15.08.2022 16:30:37 | šerý

Děkuji

15.08.2022 16:40:41 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí