*-*Za tím jedním oknem

*-*Za tím jedním oknem

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~~

.................

~~~~~~
Za tím jedním oknem
je jedna dívenka moc smutná
pro svoji lásku si stýská
slunce ji dnes ráno za svítání
smutek od srdíčka pryč zahání.
Paprsky osvítí
i tu kašnu na náměstí
plavou tam rybičky pro štěstí,
sluncem jsou zlaté na ně se dívej
o svoje štěstí jim pošeptej.

Láska se ti dívenko brzy vrátí
vždyť ten kdo miluje ten se neztratí
i když je někdy cesta klikatá
dřív jak den usne
láska ti zaťuká na vrata.
Než slunce zapadne rozhlédne se
po městě,zahradě i po cestě
jezero políbí a zahrady pohladí
posledním paprskem
i růže pozlatí.

Slunce se schovalo za mraky
...s láskou se dějí zázraky...

----------------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 19.08.2022
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: Caliéry, Stanislav32, CULIKATÁ, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básničky vždy pohladí.)

19.08.2022 19:49:37 | Constantine

Zázraky se dějí a nejen s láskou Květuško :-). Hezoučká.

19.08.2022 15:56:32 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí