Prohra...

Prohra...

 

Déšť klepe zlehka v parapet plechový,

v duši mé myšlenky válí se líně,

naděje bláhové odvál dnes, vítr srpnový,

to když se z jiným vedla, bývalá přítelkyně...

 

Stál jsem a čekal na psa v dešti,

když oni spolu, bok po boku se vedli,

kéž už se Tě usměje, rodinné to štěstí,

vždyť z mého platu děvenko, tři bychom steží jedli...

 

 

 

 

 

Autor DH22, 28.08.2022
Přečteno 160x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozmarýna, Amonasr, CULIKATÁ, Iva Husárková, paradoxy, šerý, Marten, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výhra...

Na cestě
partnerství podložené zlatem
v cíli
boty zasviněné blátem.*

28.08.2022 19:52:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí