O pocitech

O pocitech

Anotace: Nejenom na houpačce

"*"

"***"

Dnes 

Nelze do puntíku vše popsat 

Budu stručný 

Stíhám akorát sprchu 

Práce čeká ... místo deště

I když jsme ... chtěli ještě 

Zachumlat se 

Zavřít okna 

Dveře

Tik ... Ťak 

Budík již po páté zvoní

"***"

Dost nám při milování ... kokrhání vadí 

Co k tomu říct 

Mě však asi .. mnohem víc 

Mozek nic jiného nebere 

Objetí povolí 

Škoda 

"***"

TAKŽE 

Rychle 

Alespoň ... doufám ... něžně 

Pošeptal jsem Věře 

Do ouška ...

"Večer se ... na Tebe moc těším"

"Ještě chvilku spi"

"Jsi stále stejná ... vrnící ... malé kotě"

"PA"

"***"

Budík letí z okna 

Již skoro letím ... za ním

Nemám křídla

Škoda 

Odpoledne ... koupím nový

Tichý a laskavější

Snad bude k mání

Na rohu ... naší ulice

"***"

Na krk si věším ... dva zlaté klíče 

Od jejího velkého srdce 

Ještě hledám mobil 

Omylem beru její 

Zvoní a vibruje ... jak ten můj

Karel jí totiž ... od včerejška shání 

Marně 

Vše podělal ... již prý tolikrát 

Bylo jí smutno 

Jako trosečnici ... na pustém ostrově 

Uhodil jí

Několikrát pro nic a za nic 

Celý ten čas mu byla věrná

Až do včerejška 

Světice ... spíš jeptiška

Až tak moc ... vše hezké chtěla 

"***"

Zase pil s kamarády 

Neměla kam jít 

(EX jí prý ... však nevadí)

Věděla celý ten čas kde bydlím

Nevíme vlastně ... proč jsme se rozešli

(Ona na ostrovech ... já zůstal zde)

Na chviličku ... chtěla zapomenout 

Vytěstnat minulost 

Pár posledních stínů že života 

Zbavit se bolesti na hrudi 

Vrtí se dál pod peřinou

Spěchám 

Již musím 

Polibek posílám vzdušný 

Škoda  

"***"

Hltám jediné sousto z lednice 

Srkám vařící kávu 

A spěchám ... jak malý ... do školy

Přesně za pět osm 

Mizím v davu 

Prvně zvoní

"***"

Svítání bylo ... krásnější 

Než včera 

Škoda

Je již pondělí

"***"

HOUPY  HOU 

"***"

Musím jít

Aula čeká

"***"

PS:

Je již kolem druhé 

Mám chuť na salát a plátek sýra 

Věrka mi posílá video 

Běhá jak srna ... polonahá v kuchyni 

Snaží se uvařit z hrstek ve spíži 

Krátká zástěra

Snědá stehna 

A v hrnci co našla ... voda klokotá 

Je to zvláštní a hezké

Robinsonka si ví ... opět rady

A mě padá sýr ... do klína 

"***"

PS2:

Někdo na mě ťuká 

...

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 12.09.2022
Přečteno 152x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, Amonasr, Stanislav32, Psavec, Lexi, Manni3, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné a jak to bylo dál?

28.10.2022 22:51:47 | Jarunka

Dnes po půlnoci ...
Ti vše rád ... pošeptám.

29.10.2022 00:00:33 | Fialový metal

Děkuji Vašku a přeji krásné dny.
Snad to šeptání ke mně doletí na cestách...za chvíli opět odjíždím do hor, lesů a ticha.
Krásné dny.

29.10.2022 07:10:30 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí