Jen povyražení vlastně hledala...

Jen povyražení vlastně hledala...

 

Mé srdce touhou bilo pro ni během dne,
když svými pohledy mne k sobě vábila,
objetí její něžné hřálo mé tělo neklidné,
ona mou marnou touhou jen se bavila.

Před krutou pravdou já zakrýval jsem uši
ve smyslných s ní a vášnivých těch nocích,
kéž by jsem prohlédl, kdybych jen tušil,
že mojí emocí zmítá jen, toť klamný pocit.

Povyražení totiž jen letmé vlastně hledala,
a u mě prudké touhy k ní vzdouval se příval,
ona svým tělem nádherným mně se oddala,
do očí, barvy letní oblohy, já se jí přitom díval.

Až jsem jí otrávil svou trapnou upřímností,
odešla, a mně se touhou po ní srdce chvěje,
okouzlila mě tím mládím a sladkou nevinností,
a mně jen smutek zbyl se spoustou beznaděje.

Autor DH22, 13.09.2022
Přečteno 106x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné, ale život je moc krátký na to, abychom truchlili nad takovými ztrátami. Oklepej se a jdi dál, ta pravá, která to bude myslet vážně se jistě najde. Přeji mnoho štěstí :)

13.09.2022 11:54:37 | Marry31

Uchovej si jen TY příjemné, do herbáře lásek a netruchli dlouho...život utíká velmi rychle.
..a i voní spoustou květin a je plný barev..buď za vzpomínky rád, že JSI a máš i možnost si je uchovat.:);)
Hledej to pěkné..vím, že bolest přejde.

13.09.2022 08:36:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí