Dívej se mi do očí

Dívej se mi do očí

Anotace: Napsáno: 28.10.2022 Pro V.

Sbírka: Růžové dno

"Dívej se mi do očí"
Ani nevíš, jak mě ta věta vytáčí!
Co jsi chtěl, jsi vždycky získal,
já tě miloval, tak jsem tančil jak jsi pískal.

Jeden večer a já zjistil, co jsi zač,
narcistický člověk a pěkně hnusný lhář.
Jako malý kluk, co si chce hrát,
já jsem byl hlupák, co měl tě rád.

Společné večery hluboko do noci,
v hospodě u piva a s tvými přáteli.
Vzal jsi mě za ruku a dal mi své klíče,
bloudil jsem ulicí a čekal, co se stane příště.

Byl jsi svůj, přesto ztracen v sobě sám,
bez svých přátel bys už přeci nebyl žádný král.
Mám toho dost, už nechci slyšet zas ta slova,
že já jsem ten špatný a dělám z tebe vola.

Chceš se bavit? Tak se bav!
Dokaž si, že jsi správný chlap.
Teď jsem na řadě já a dávám ti mat!
Pro tebe možná škoda, ale pro mě krásný zvrat.

Autor Miborrow, 28.10.2022
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí