*

*

Anotace: šestinedělní poosmé

Sbírka: Milkdrunk

 

mezi propracovanou logiku prsu a dítěte
vstupuje matčin rozum s neustálým strachem o to

jestli už
nebo není brzo

jak dlouho a
jestli už stačí

prý
že jako matka
víš 

nevím

-

 

pak
až hlava vypne
a rozhoduje únava
víš doopravdy

 

-

 

leháme vedle sebe

natěsnat se

 

jako tomu bylo

než ses narodil

 

-

Přečteno 94x
Tipy 9
Poslední tipující: annanymsová, šerý, Vivien, Marten, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí