Když mě bolí hlava

Když mě bolí hlava

Anotace: ...

hádali jsme se
to jo

většinou pořád o to samý
buď nebylo co kouřit
nebo váznul chlast
někdy byla prázdná lednice

občas se stávalo
že se nedostávalo všeho
to jsme se pak oba
hned dostali do ráže

co Vám má povídat

„Jen povídejte. Od toho jste tady.
Času máme dost, tak nic neopomeňte,
ať si můžeme udělat obrázek“

tak jak jsem říkal

hádali jsme se
a já ji povídám
nemáme co pít
já jsem švorc
ty máš buchtu
ta se seber a vypadni ven
vydělat něco na pití

vždycky poslechla a šla
ale teď se nikam ani nehnula
a měla divný kecy

„já vím, že to slyšíš nerad, ale je čas“

přejela prstem po břitu kosy
jako by se s ní mazlila
či hrála na nějaký
masochistický nástroj

úkosem se na mě zadívala

pochopil jsem
že nikdy neodchází s prázdnou
Autor Jen-Tak, 02.11.2022
Přečteno 133x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Frr, Jan Kacíř, Lexi, mkinka, šerý, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to je vona!

02.11.2022 04:03:49 | šerý

Na tuhle ještě nespoléhej:)

02.11.2022 03:35:47 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí