Lovecká sezóna

Lovecká sezóna

Anotace: ...a možno zistíme, čo sme nechceli...

 

Začala sezóna lovecká

kedy chlapci dávajú

tie najväčšie perly do vrecka

a utekajú tam kde sa

dievčatá len trmácajú,

netancujú ale tanec milujú

a vyskakujú

na ramená najväčším frajerom,

čo tam majú

a mňa by len zaujímalo prečo,

či sa naozaj radi samé zobúdzajú

 

Lovecká sezóna

v plnom prúde

od noci do rána

v každej búde

kde hudba hrá

a pitie tečie,

možno preto spia

hocikde

s hocikým

lebo sú unavené

a chlapci takí milí

že si dovolili

prijať pozvanie do ich vily

 

realy?

 

Lovecká sezóna zahájená

tak si poďme zaskákať

keď nám hrajú tú našu,

lovecká sezóna zahájená

v noci krásna a ráno ubolená

tak si poďme zaskákať

keď nám hrajú tú našu

kým nebude zimou ukončená

a možno na jej konci

zistíme čo sme nechceli,

že sa ľúbime

a sezónou neskončíme,

možno bude úspešná

a my pochopíme

že s tou pravou láskou spíme

tak si poďme zaskákať

kým hrajú tú našu

veď čo my vieme

keď to neskúsime?

Autor Dávid, 13.11.2022
Přečteno 106x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jarunka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St.

06.01.2023 20:15:28 | mkinka

Ďakujem mkinka :) neviem úplne, či si to táto báseň zaslúžila ale aj tak veľmi ďakujem :)

06.01.2023 22:04:31 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí