LÁSKOVRAH

LÁSKOVRAH

Anotace: ...

Lidská bestie
znovu ožije
šlape po láskách
na podrážkách prach
LÁSKOVRAH.

V galaxiích prázdnoty
vyměnil moc za city
šlape po něze
než ďábel ho převeze..
a pak příjde krach..

SEBEVRAH

A při tom je to jen další z řezníků
který nestojí snad ani za zmínku
Dělá všechno co se má
a s pocitem hrdiny udává..
Zločinů moře
má se však dobře
jen z jednoho má strach
proto je láskovrah
a s nacpaným břichem
sune se tichem..
Autor 8Zdenek, 19.11.2022
Přečteno 92x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo udavači se množí nějak ,) jinak fajn text

19.11.2022 13:49:18 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí