Šneci v hlavě

Šneci v hlavě

 

 

 

Kolem závitů

zavinutí šneci

podepisují se slizem

mozek se ztrácí

stává se z něj vesmírný tvor

být sám sobě vetřelcem

zní jako děsivej horor

podle skutečných událostí

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 20.11.2022
Přečteno 135x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, Iva Husárková, šerý, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí