Zaměstnanecké výhody

Zaměstnanecké výhody

Vypínám si telefon, nechci se znovu vytáčet
Pohovor je horor, stydim se tam nakráčet
Povídejte o sobě - no tak chlapče neboj se
Nechcete to vědět, odjížděl bych v kazajce

Zeptali se na představu platu
Vybavim si místa, kde se práší na mou sekeru
Zkušeností plno, výstavní přehlídka zkratů
Nástup možný ihned - jen, co se trochu seberu

Tento rok jste první, kdo zvládne dokončit větu
Ještě než Vás přivítáme v klubu
Nesnažte se porozumět okolnímu světu
Hlavou narážejte do zdi, naučte se držet hubu

Nepříjemné prostředí a nepřátelský kolektiv
Při odchodu prohledá mě Slávek, místní detektiv
Vítej nový domove, zažijeme zlý doby
Stravenky a prázdný duše

Zaměstnanecké výhody..

Autor Floutkovskij, 30.11.2022
Přečteno 88x
Tipy 14
Poslední tipující: Žluťák, Stanislav32, Iva Husárková, Bufik, Pittoresque, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé, výstižné!

30.11.2022 17:51:06 | Pittoresque

To je fakt dobrý.

30.11.2022 12:58:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí