Prádélko

Prádélko

Anotace: Svůdné a lákavé.

Podprsenka 
 
Nezlobte se podprsenky,
za ty háčky urvané,
napnuly se mi jen trenky,
při partii vyhrané.

Též se kaji za ramínka,
smutně padla do dáli,
překrásná to je vzpomínka,
co jsem večer dělali.

Promiňte mi také krajku,
trochu jsem ji zmuchloval,
dnes jsem prožil krásnou bajku,
děvčata jsem  miloval.


 
Tanga
Tanga žena zakoupila,
potěšit mě chtěla,
večer byla tuze milá,
sex by ráda měla.

Pochválím ten kousek látky,
na zemi se válí,
nebudou však žádné hrátky,
žízeň mě moc pálí.
Autor Psavec, 30.11.2022
Přečteno 102x
Tipy 22
Poslední tipující: jenommarie, Caliéry, Dejvis, V.N.Losinský, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, mkinka, Lioness, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý kousek malé šňůrky
co se táhne po těle
roztoužené budí hrátky
i TVOU žízeň zažene.

Možná by si nechal
milý do pokoje zařídit
malou pípu hned k posteli
možná přijde kouzelník:)) :D.

01.01.2023 19:07:45 | jenommarie

To je dobrý.

01.12.2022 14:59:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí