Splín

Splín

Bože, vůbec bych se nezlobil kdyby jsi mě přijal k Sobě,
má důvěra v Tebe je bezmezná, někdy je pozemská cesta úděsná.
V světě je čím dál více bolu a na druhém břehu však cítím velkou něhu,
v tomto světě je čím dál více zloby, svět je přeplněn zbytečnými hroby.
Lásky je naštěstí stále ještě dosti, vyvažuje svět, aby zlo nebylo v převaze,
aby zlo nemělo stále navrch, dávám jeden návrh,
buďme na sebe hodní.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 16.12.2022
Přečteno 146x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, Tvbm, šerý, Kan, WWW, Iva Husárková, Sonador, Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ámen :)

17.12.2022 22:05:06 | Narra

HONZO, Tys posel SKUTEČNÉ LÁSKY-celý prostoupen dobrem****ST* tak to vidím já**

16.12.2022 22:47:36 | Frr

Kéž by si to každý člověk vzal k srdci. Krásné zakončení básně.

16.12.2022 21:42:15 | CULIKATÁ

To jsi hezký napsal

16.12.2022 20:21:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí