Někde tam uvnitř

Někde tam uvnitř

Za nocí pochmurných při smyslu nejasném,
v očích všech ani svých nezachytíš slunný den.
Ulice stále prázdné jsou, ačkoliv lidí plné,
mnozí jen kupředu jdou - zřejmě ztratili již mnohé.

Na chodnících leží jejich sny dávno pošlapané,
zarývají se do srdcí všech jako sliby nesplněné.

Přitom tak moc by chtěly, někde tam uvnitř.

Jako jeho srdce v řekách vod zpěněné,
prochází se on - nenápadný džentlmen.

Ač bez klobouku či bot, mohl by vyprávět mnoho,
kráčí přes rozvodněný brod, ač s hlavou holou.
Stačilo by tak málo, a něco stát by se mohlo,
to pomyslné TO, co by se VŠÍM tak rádo pohlo.

Autor JohnTanner, 29.12.2022
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla tyto řádky.promyslene

29.12.2022 07:02:37 | mkinka

Děkuji

29.12.2022 07:13:48 | JohnTanner

Rádo se stalo.

29.12.2022 07:48:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí