Prvý pracovní den a dovolená

Prvý pracovní den a dovolená

Anotace:

Druhého ledna - věz okolo osmé ranní

jaký šok parkoviště jsou téměř plná

tak jako by právě dnes bylo Díkůvzdání

tak jako bývá na nočním nebi Luna

 

Ach mnohým lidem se zkrátka do práce nechce

ještě si dávají zbytky z lednice 

rovněž mám volno - šoulám se bytem křepce

dojídám salát - čabajku s krajícem

Autor kudlankaW, 02.01.2023
Přečteno 77x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka, Stanislav32, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A zapíjím ...
Sedmičkou
(Ze sedmého schodu)
Ať se Ti daří čím dál víc...

02.01.2023 23:54:32 | Fialový metal

Já dvanáctistupňovým ležákem :)
To protože jsem lokální patriot
A zřejmě nebudu již světákem

03.01.2023 18:22:44 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí