Myseľ a text

Myseľ a text

Anotace: ...za oknom oheň a dážď...

 

Plný hotel, plná hala

prázdna izba a v nej len ja

pero, papier, myseľ

a text rodiaci sa v srdci

ja mu len pomáham

s prvými krokmi

za oknom oheň a dážď

jednu kvapku

prosím ťa hoď mi

skrotím s ňou požiar

a postavím mosty,

prístav, domov

lebo verím, že ten stožiar

unesie plachty, odolá vetru

a ochráni nás oboch

nepôjdem viac, nie

proti mysli, proti srdcu a textu

Autor Dávid, 09.01.2023
Přečteno 117x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, mkinka, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

09.01.2023 18:56:55 | mkinka

Veľmi ma to teší, ďakujem :)

10.01.2023 14:17:19 | Dávid

Rádo se stalo.

10.01.2023 14:22:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí