teď

teď

Anotace:

řekli jí    ať nebere se tak vážně

     teď   když umírá

a kdy je ten čas který se nás právě dotýká ?

tak naléhavě                  vážně

 

řekli jí     ať raději nic neříká

      konečně už mlčí

teď právě teď  kdy plna všeho v sobě se zajíká

 

vztyčila bradu ostrou jako ukazovátko

špičatou                   jako hrot tužky

 

ještě naposled opisovala již neviditelnou

kružnici

jakoby ukazovala

                                          až tam kam strnule hleděla

 

 

 

 

 

Autor zdenka, 30.01.2023
Přečteno 126x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Bufik, Helen Mum, Marten, lawenderr, Kan, Fialový metal, Jan Kacíř, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vážně to tak je...

31.01.2023 14:08:10 | Marten

děkuji…Martene…z

01.02.2023 16:17:23 | zdenka

... než se její kružnice, zcela uzavřela...
Působivé, Zdeni.*

30.01.2023 22:49:42 | šerý

tak nějak… děkuji, šerý…z

30.01.2023 23:20:00 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí