Lítostivá

Lítostivá

Anotace: .

Je mi líto neprodaných věcí
i skály, kterou opustili ptáci
žalostně líto...

Je mi líto -
nenaplněných lásek
i stroje co měl poslední zásek
i toho co v srdcích je skryto...

Je mi líto ruky která chtěla hladit
a místo toho byla donucena vraždit
o jak moc líto..

I vlny která v oceánu pění
tak jako nesplněné snění
však oceán nepochopí to...
Autor 8Zdenek, 03.02.2023
Přečteno 108x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Psavec, mkinka, šerý, Marry31
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsaná báseň s vroucím a upřímným pláčem v duši.

03.02.2023 13:10:28 | mkinka

Úžasné a pro mě zároveň smutné, něco mi to připomnělo

03.02.2023 12:41:55 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí