Co pijeme

Co pijeme

Anotace: Kdo by je neznal.

Becherovka

Bylinky nám vrací sílu,
Becherovka láká,
musíš hlídat svoji míru,
když se večer smráká.

Tajný recept chuť jí dává,
jiná značka není pravá.

Žádný muž či mladá paní,
Becherovku nepohaní.


Borovička

Borovičku děda chválí,
sám si jí přec nakládá,
nad láhví se s babkou smáli,
vládne dobrá nálada.

Jednu sklenku večer, ráno,
o zdraví máš postaráno.

Jiný nápoj nemá šanci,
odmítáme toleranci.


Peprmint

Dívky pijí zelenou,
je to nápoj sladký,
když to ale přeženou
mají v hlavě zmatky

Nabídly mi skleničku,
chtěly jenom hubičku.

Neodmítám líbání,
když se dívky nebrání.

Autor Psavec, 06.02.2023
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Vivien, Marten, CULIKATÁ, Helen Mum, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo.

06.02.2023 19:15:06 | mkinka

Je suchej únor! :-)

06.02.2023 19:12:15 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí