Odmašťovna příběhů

Odmašťovna příběhů

Udržujte pořádek a čistotu
Trefujte se do záchodu, používejte štětku
Že to jednou skončí - každej máme jistotu
Nechci na poslednim vysvědčení jednu velkou pětku

Přísahám, že rozumim léčebnímu řádu
S kým a čím se srovnám, zvedám se po sedmym pádu
Vláďu učil fotr satanismus, manžel bil do krve Ladu
Odmašťovna příběhů, emoce pro papír kradu

Mladej David kouřil náplasti skrz žárovku
Máte nás za cvoky? Petr venku lízal mloky
Máme nablejskaný sprchy, večer drhnu výlevku
Potřebujem režim, vpřed postupnými kroky

Mým novým domovem je dynamická skupina
Terapie, koberec, grafy, slzy, odchody
Štěstí nepřinesla ze šrajtofle šupina
Problémy a traumata

Únikový východy..

 

Autor Floutkovskij, 08.02.2023
Přečteno 134x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Kan, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžký je život.

08.02.2023 20:28:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí