Doména

Doména

 

 

 

Z nebe padá
cosi s čímsi
a peří ptáků
a lítajících lidí -

 

Tahle a tamta příchuť
cukrový vaty se rozplývá
jak vzpomínka na zářijovou pouť

 

www kdybych byl nechlastal cé zet
zas a znova zadávám
do odpojené klávenice
zkratované zatoulanými slzami

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 09.03.2023
Přečteno 98x
Tipy 9
Poslední tipující: Laraille, jort1, Iva Husárková, Frr, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tuhle v noci jsem spadl do cukrové vaty

10.03.2023 08:49:04 | jort1

Pěkně citlivě uspořádané s emočním vypětím.

09.03.2023 21:09:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí