Sám do ní padá

Sám do ní padá

Přinesli mi podnos abych se najedl.
Ale já už byl plný díky té hlíně,
co jsem polkl, aby mne nemohli zasypat.

Pode mnou už je jen kámen.
Tak trpím, když ryje do zubů,
a pak když padá, protože dno drží předtucha.
Kolik jsem jich snědl, kolik jich dělá hlubší jámu…

Po prvním přichází druhý a prvním je druhý, když prvního není.
Autor MaredaPodiv, 15.03.2023
Přečteno 110x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Psavec, Frr, šerý, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten poslední verš bych klidně minul.
Ale jinak neotřelé... no, jsem zvědav na další tvoji tvorbu.

16.03.2023 00:29:04 | šerý

Zajímavé...

15.03.2023 23:37:48 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí