Nová kapitola

Nová kapitola

koupila jsem si deník

a otevřela ho na první stránce

 

to abych mohla začít znova

 

abych mohla 

napsat novou kapitolu

a těm uzavřeným poděkovat

 

abych mohla

nasát vůni nových stránek

a čerstvého inkoustu

 

užít si papíru šustění

a připravit prostor 

na změny

Autor Klára Němcová, 03.04.2023
Přečteno 104x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Rozmarýna, šerý, Psavec, Stanislav32, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak dál a mnoho štěstí k tomu... *

04.04.2023 12:43:02 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí