Léčba

Léčba

Anotace: .

Hej , hej ty malej
oni si myslej
že když nakopnou tě
tak budeš velkej...

Hej ty málo schopnej
oni si myslej
že když ti jednu fláknou
tak tě oživěj...

Hej heja hej , ty zraněnej
připomínáš holčičku
na tvý rány oni myslej
už otvírájí solničku
Autor 8Zdenek, 12.04.2023
Přečteno 86x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono i když je člověk velkej ,tak rány boleji

12.04.2023 22:24:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí