BLÁZEN

BLÁZEN

Anotace: .

Křičím to za vámi
jdete vždy jinudy
snad za jinými hvězdami
v kterých blázni čtou osudy...

Jsem podle vás jeden z nich
prý šílenství mě vítá
jsem důvod pro stínů smích
živoucí abnormalita..

Ale já křičím za vámi
snad už dnes to přijde vhod
Mezi nočními světly,
že znám normality kód...

Jenže vy jdete zase jiným směrem
a možná ve své blízkosti vytuším anděly
Budu muž s kodovanym osudem a žádným jménem
až přikurtují mě k posteli....

A půjdou zase jiným směrem
směrem od té postele
bez všímání, že tam jsem
bez jediné zřetele...
Autor 8Zdenek, 15.04.2023
Přečteno 106x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižné i barvité. Dobře uspořádané.

15.04.2023 20:49:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí