Démon

Démon

Anotace: .

Sestřičko protoulaných nocí
vílo spanilá
kdysi mi bylo tak smutno, až utrhl jsem
ruku která mě hladila..

Kdysi mě v nenávisti natolik mívali...
až kousl jsem do rtů které mě líbali...

Kdysi jsem byl popletený
a do temnoty zasvěcený
Sestřičko dřív než by jsi řekla
vložil mi do srdce kus pekla...
Ten co se tím brání,
že nemá s nikým slitování .....

A když se mi stala noc dnem
věděl jsem, že na sebe nezapomenem...
sestřičko, vezmi mě na křídlech noci
řeknu ti příběh
o ztracené moci...
Autor 8Zdenek, 23.04.2023
Přečteno 110x
Tipy 11
Poslední tipující: Tritvaetna, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Marťas9, Psavec, Sonador, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu silný příboj a prožitek

23.04.2023 15:10:37 | mkinka

Povedeně dílo.

23.04.2023 15:01:58 | Kan

Pěkná báseň

23.04.2023 07:37:01 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí