ŽENY

ŽENY

Všechny ty krásné dívky
a krásné ženy ,
co míjej tě
a při tom neví
Kolik by jsi dal za pohlazení
kdyby chvíli bylo to co není..

Všechny ty krásné dívky
a ženy,
které nikdy mít nebudeš,,, které nepříjdou
Potkávat je , málem duševně vysvlečené
je jako rána kopřivou...

Jako uvědomění smrtelnosti
do kůže řez, hrozný běs, dětský děs...

To všechno jsou krásky
věnující svá těla břehům lásky.
břehům na kterých všechno kvete
něžnost převrácenou v běs,
umlč světe...

umlč světe
už mlč světe!
Autor 8Zdenek, 24.04.2023
Přečteno 89x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marten, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí