Dlaně lesa

Dlaně lesa

Anotace: .

Listy jsou dlaně lesa
když sfouká je vítr
aby vyrostly nové
a mohli ti stromy
oplatit objetí...
Až najdeš list
se stejnou kresbou
a čarou života jako máš ty
máš to jistý, nezemřeš
ne ty nezemřeš
až večer zapálí mraky
a nazve je červánky...
budeš tu navždy
v proměnách...
zapomeň už na vědomí
vždyť je to jenom strach...
Autor 8Zdenek, 29.04.2023
Přečteno 62x
Tipy 8
Poslední tipující: LauraX, mkinka, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný.

30.04.2023 15:15:43 | mkinka

Za mě vydařená práce. Jako čtenáře mě to oslovilo.
Pěkné metafory*

29.04.2023 23:00:52 | šerý

jednoho bludišťáka za obsah .)

29.04.2023 22:53:21 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí