Bolavá touha

Bolavá touha

Anotace: .

Svírá se mi srdce
touhou po dobru prostém
tolikrát jsem ho viděl trpět
až si tu příjdu jen hostem.

Po dobru prostém
ze kterého všechno roste

Autority myslí, že sůl do ran
a kopanec do zadku
rozpohybuje tě
v tom zmatku...

Ale to na nikoho neplatí
to je to světa prokletí..
Autor 8Zdenek, 05.05.2023
Přečteno 87x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Sonador, kozorožka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prokletí světa
je naše osvěta .)

05.05.2023 23:12:41 | Constantine

Téma dobré.

05.05.2023 13:43:06 | Admirál

Dobře napsáno

05.05.2023 09:02:12 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí