Návrat domů

Návrat domů

schovám se 

do bezpečné náruče

teplé sprchy

 

abych ze sebe

tvé pohledy

tvé doteky

tvou touhu

smyla

 

abych

pod vrstvou tebe

zase

vlastní kůži

vlastní vůli

sebe

objevila

 

abych

v této rozervané době

zase nepodlehla 

tvým úsměvům

tvým slovům

tobě

 

abych se

po svém útěku

zase vrátila 

domů

k sobě 

Autor Klára Němcová, 14.05.2023
Přečteno 105x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Kan, Rozmarýna, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tam, pod vrstvou, stále jsi to Ty. V bezpečí domova. Čistá.

15.05.2023 12:15:23 | Peregrini

Moc hezká, i když o nehezkém...

14.05.2023 10:54:46 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí