Rozmlsaný psíček

Rozmlsaný psíček

Anotace: Jsme opravdu popelnice Evropy?

Z Německa k nám přijel strýček,
tetička a malý psíček,
všechny mile uvítáme,
pohoštění na stůl dáme.

U stolu hned psíček sedí,
na ty mlsy lačně hledí,
tak mu párek nabízíme,
přátelsky ho pobízíme.

Jen si kousne, zlostně vrčí,
nad párkem pak čenich krčí,
separát a hodně soji,
tohle u něj neobstojí

Znechucený chce se vrátit,
dobré jídlo nechce ztratit,
ač to zboží dovážíme,
mnohem horší věci jíme.

 

Autor Psavec, 26.05.2023
Přečteno 85x
Tipy 17
Poslední tipující: jondys, Žluťák, BArBArKO, Koala, Stanislav32, Marten, Dejvis, Kan, Fialový metal, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Der Hund ist verzogen...

01.06.2023 19:30:32 | Koala

Vrčí, kňučí, syčí a peníze mizí .)

26.05.2023 23:32:58 | Constantine

To je dobrý.

26.05.2023 22:18:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí