Sněhový vrah

Sněhový vrah

Anotace: ...

Velmi dobře si rozmysli než setkáš se se sněhovým vrahem,

Radím ti dobře, on nebude ti dobrým vzorem.

Nejprve si veme tvou rodinu, přátelé a práci,

Rozprodáš svůj majetek, brzy budeš na ulici.

 

Pak si veme nemilosrdně tvou duši a už budeš mu patřit,

Kvůli němu se pravděpodobně necháš i za mříže zavřít.

Protože uděláš vše, aby sis jeho kouzla štěstí obstaral,

Stane se z tebe lhář, budeš krást, ale já tě před ním varoval.

 

A pak když s tebou skončí, budeš rád, když tě nechá ještě žít,

Tenhle sněhový vrah, co udělal z tebe feťáka a nemá už co ti vzít.

Jmenuje se Pervitin, tak jeho jméno zní,

Okusiš, zaslepí tě a pak na

vždy uvězní.

 

Autor ToxicVerun, 30.06.2023
Přečteno 92x
Tipy 11
Poslední tipující: Kaj, Pettie, Frr, Pablo Kral, Psavec, Jordliana, Marťas9, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí