Jen matka miluje jako matka

Jen matka miluje jako matka

Anotace: ...

Často mi říkáváš,

že štěstí na zemi s penězi

a prestiží moc nesouvisí

 

Jen láska dítěte oči suché nenechá,

v nich se všechno odehrává

Na prvním místě žiješ,

vždy pro své drahé,

častokrát si plakat nedovolíš

 

Věrná snu o krásné rodině jsi zůstala,

to se Ti snad vyplnilo

I když občas pláčeš, stejně to znamená,

že na Tebe myslíme, se strachem Tebe neztratit

 

Jen matka miluje jako matka,

celým srdcem, duší celou,

nekonečně a věrně

 

Přemýšlím, co bych Ti dala,

Ty mi řekneš, že jen toto přání máš:

 

,,Běž dál, žji štastně svým životem,

když se Ti po domově bude stýskat,

tak za mnou domu přijď!"

Autor Misha, 03.08.2023
Přečteno 52x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Psavec, zde.neck, kozorožka, Bufik, Žluťák, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí