Komu se nelení tomu se

Komu se nelení tomu se

Anotace: ...

Ekologové by se velmi divili

sklidí totiž jiné plody než zasili

centrum města je dnes jako australská buš

přitom v tom nemá prsty ani jeden muž

 

Kam pohlédnu zřím odstíny vinné láhve

neobyklá zelená - avenue vládne

Přestože jsou ženy teplotami ušlé

lahvově zelená halí jejich mušle

 

Autor kudlankaW, 08.09.2023
Přečteno 109x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, Marten, CULIKATÁ, Bufik, Fialový metal, IronDodo, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí