Příběh lásky

Příběh lásky

Anotace: ...

V jednom malém městě, v jedné malé ulici,

dva lidé žili, kteří se líbezně milovali

Obyčejní lidé to byli, bez velkého majetku,

ale jejich láska největší poklad byla

 

Každý den ruku v ruce procházely,

o společných dobrodružstvích snili

Ve chvílích radosti i smutku si oporou byli,

jejich láska pevná a neotřesitelná byla

 

Jednoho dne se jim malý zázrak narodil,

dítě, které jim ještě větší radost a štěstí přineslo

Byli šťastní, že mohou sdílet svou lásku s ním,

jejich rodina se ještě větší a krásnější stala

 

Dalším zázrakem bylo, když se rozhodli vzít,

navždy si slíbili zůstat spolu a navzájem o sebe pečovat

Jejich svatební den jako pohádka byla,

plný štěstí, lásky a nekonečného nadšení

 

A tak spolu žili, plní lásky a vděčnosti,

zázraky se každý den, v každém okamžiku stávaly

Uvědomili si, že jejich láska je dar,

za každý zázrak, který zažili, děkovali

 

Tak nezapomeňte, že v každém páru je něco magického,

láska, která zázraky dokáže udělat, to je nádherné

Tímto příběhem lásky se inspirujme,

věřme, že i my můžeme své vlastní zázraky zažít 

Autor Misha, 13.09.2023
Přečteno 101x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, CULIKATÁ, Marťas9, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V mnoha párech asi nééé Misho, ale je kouzelné vědět, že takové páry jsou a jsou plné lásky. Přeji moře štěstíčka a lásky se zdravím po celý život. Díky za vás a víru človíčci:-)

13.09.2023 12:42:05 | CULIKATÁ

ano, vím, že v mnoha párech to tak nefunguje, ale v dnešní době je třeba šířit lásku, protože je jí opravdu málo a je především vzácná, děkuji ti za milý komentář a napsala jsi to pravdivě:-)

14.09.2023 05:42:03 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí