Bolest

Bolest

Anotace: .

Někdy mám lidí dost
láme mě nezájem a lhostejnost
Pro jednu či druhou větu
Obracet se pak chce k čertu.


A tak rozíjmám obyčejně
Ve zvucích a nebo v tichu,
že bolí pořád stejně
čelit vlastnímu hříchu..

Moje iluze umírají
jako horký vosk se roztékají
A zbývám ve výsledku jen já sám
Co prý je život to už trochu znám.

Autor 8Zdenek, 29.09.2023
Přečteno 112x
Tipy 11
Poslední tipující: DH22, IronDodo, CULIKATÁ, Žluťák, Psavec, Anfádis, mkinka, martinaV
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se mi líbí

29.09.2023 17:37:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí