Počasí

Počasí

Venku je krásně
já napíši báseň
o tom jak hezky je
když mrak nebe zakryje.

Chvilku je pak příjemný stín
někdo může mít i splín.
Nebojte slunce vykoukne zas
a teplými paprsky obejme nás.

Střídání tepla a zimy je v rovnováze
chvíli  nám je zima pak je zas blaze
Tak tomu vždy bylo a doufám i bude
stejné je počasí pro bohaté i chudé.
Autor Verunka1, 15.10.2023
Přečteno 132x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, OtaV, mkinka, Oliwka, Marťas9, Fialový metal, IronDodo, Psavec, MatyhoZmaty, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera - zajímavý styl, a je to dobře čtivé

26.10.2023 17:29:52 | OtaV

Pěkné.

23.10.2023 10:43:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí