Proč? Proto.

Proč? Proto.

 
Proč?
 
Pro ten smích, co pokaždé zažíváme,
pro chvíle, kdy si svou společnost užíváme,
pro okamžiky štěstí, které prožíváme,
pro to naše achjo, které jednou za čas poznamenáme.
 
Pro pomocnou ruku, kterou si vzájemně podáváme,
pro skutečnou útěchu, kterou u sebe hledáme,
pro porozumění, které u jiných ne vždy míváme,
pro pocit zmaru, který třeba překonáváme.
 
Pro náš humor, který ostatní někdy nechápou,
pro všechny ty ztřeštěnosti, které nám tak jdou,
pro svěřená tajemství, která u nás zůstanou, 
pro vzájemné úsměvy, které pohladit dokážou.
 
Pro bezpočet zážitků, které nás nabíjejí,
pro pohledy, které absenci slov naplňují,
pro ty chvíle, kdy se jeden ani druhý nebojí,
pro všechno to, co nás doplňuje a pojí.
 
Pro tohle všechno a pro mnohem víc.
Autor Jupiterka, 23.10.2023
Přečteno 96x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, Kan, cappuccinogirl, IronDodo, Frr, Marten, o3_gambit, Anfádis, Žluťák, Pettie, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím, že toho máš mnoho na srdci. Máš to povedené. :-))

23.10.2023 22:41:42 | Kan

Skvěle napsané... oslovilo...

23.10.2023 21:22:52 | cappuccinogirl

Krásné:-)

23.10.2023 19:20:33 | o3_gambit

Krásne!

23.10.2023 18:49:01 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí