Líbezná vůně kvítí

Líbezná vůně kvítí

 

Líbezná vůně kvítí, zbyla v místnosti,
neklamná známka, že ses tu zastavila,
odvála po chvíli, jemně a v tichosti,
lehounce, pomalu, jak nedostižná víla…

Jenom ta vůně zbyla mi v mém chřípí
a svazek klíčů osamělý visíc na háčku,
už nikdy neucítím, to jemné libé kvítí,
jen slzu skáplou v tvář svou zamáčknu…

Tvé srdce i tu jemnou vůni, má už teď někdo jiný
tak at jsi šťastná v jeho mužné náruči,
mě tělem mašíruje kovářů pluk čilý,
kladivy vymlátit mé srdce z obručí…

Autor DH22, 31.10.2023
Přečteno 100x
Tipy 15
Poslední tipující: Alala, Rozmarýna, martinaV, o3_gambit, IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, Frr, Anfádis, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná...

06.11.2023 04:37:50 | Alala

Opatruj se.

31.10.2023 19:19:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí